Tips: För bästa pris vid tryck på 2 sidor (eller stort mittemot örat), välj en mugg med rullscreen!                                

Muggar i fokus

Vera - en smart och välbyggd mugg med många tryckmöjligheter
En känsla av kvalitet och designmedvetenhet
utöver det vanliga genomsyrar denna till synes
traditionella reklammugg. Den finns i svart, vit,
mörkblå och mörkgrå, och är blank på insidan
och matt på utsidan.
Det finns likheter med många populära mugg-
modeller på marknaden, men den har en hel del
egenskaper som gör Vera lite smartare, och ganska unik.

Vera är den enda konformade mugg på den svenska marknaden som vi känner till som kan screentryckas i fullhöjd runtom muggen, t.ex. med stora tryck på bägge sidor, till priset av ett standardtryck. Något som annars endast är möjligt på muggar med raka sidor. Anledningen är att tillverkaren specialbyggt tryckmaskiner just för Vera, och även designat muggen med detta i åtanke. Det som annars skulle kräva ett eller flera transfertryck att uppnå, med mångdubbla kostnader som följd, kan nu fås till våra låga ordinarie priser.

Muggen kan även direkttryckas på sidan av örat, även detta högst ovanligt. Det går alltså att komplettera med t.ex. en hemsidesadress på örat, med samma pris som för en andra/tredje tryckfärg.

Byggkvaliten och kvalitetssorteringen på Vera är märkbart hög, vilket gör den till en av våra mest prisvärda och uppskattade. Det är väldigt få skavanker på glasyr och montering jämfört även med de allra mest sålda muggarna på marknaden. Det kan vara dags för vissa andra leverantörer att höja ribban!

Klicka här för att komma till produktsidan för Vera!

Venus - en snygg mugg med dubbla värmeisolerande väggar
Muggen Venus har snabbt blivit en av de popu-
läraste på ReklamMuggen.se. Den kombinerar
flera händiga funktioner och ett utseende som
lätt passar många typer av företag.

Det är inte världens rymligaste mugg, även om
den ser normalstor ut, men tack vare sina dubbla
väggar är det möjligt att hålla den i handen även med
rykande hett kaffe i. Detta är mer eller mindre unikt bland muggar utan öra, där temperaturen lätt blir en otrevlig faktor. Skillnaden är påtaglig, så att säga. Den extra isoleringen har ingen ytterligare funktion än att den väger lite mindre, den agerar t.ex. inte som en termos. Kroppsformen med sin dubbla rundning gör greppet naturligt och säkert.

Design och tillverkning gör det omöjligt att transfertrycka denna mugg, så t.ex. namntryck och insidestryck är ej möjliga. Standardtryck fungerar dock som vanligt, i detta fall är det tampotryck som gäller. Max tryckmått är ca 42x42mm upptill, eller 35x20mm nedtill, i max 5 färger.

Precis som de flesta av våra muggar går Venus även att köpa på trading/specialimport i helt egna färger (min. antal 5 000 st, leverans på 2-3 mån., begär offert).

Klicka här för att komma till produktsidan för Venus!