Tips: För bästa pris vid tryck på 2 sidor (eller stort mittemot örat), välj en mugg med rullscreen!                                

Loop

 
Pris inklusive allt!
144 st: 8 064,00 kr
56,00 kr/st Inkl. 1-färg
(Inkl. moms: 10 080,00 kr / 70,00 kr/st) Startkostnad ingår. Fri frakt.
Senast besökta muggar:
svart
Loop
6 588,00:-/108st
Ändra antal, tryck och tillval
Antal:
*) Rek. minimiantal för prisvärdhet
Tryck:
Vid tryck på mörk mugg kan det tillkomma 4-8.-/st.
Position:
Leverans:

?
Om snabbare leverans önskas, kontakta oss!.
Presentförpackning:

Se tryckmetod/storlekNyhet
OBS! Tryckmöjligheter varierar från mugg till mugg! Om ni vill ha ett bredare tryck än vad som är möjligt med tampotryck utan att uppgradera till transfer, kika på en annan mugg där screentryck är möjligt!
Notering ang. placering av tryck: För tampotryck och transfer är placering på muggen relativt valfri, viss distans måste dock oftast hållas från kanter och öra. För screen är tryckytan begränsad av muggens rundning.
Beställningsformulär
144 st svart mugg "Loop" med ett 1-färgstryck på sidan från högerhänt drickare. Styckförpackning: Utan styckförpackning. Leveranstid Utan packning. Totalt ex. moms: 8 064,00:-
?
?
?
?
?
?
Vi tar emot och hanterar alla ordrar manuellt och återkommer inom 24 timmar med korrektur och orderbekräftelse att kontrollera och godkänna.

Innan ni godkänt dessa kan ni när som helst
ändra eller avboka ordern helt utan kostnad.

Läs mer om köpvillkoren här.


SKICKA BESTÄLLNING
"Loop", mugg med tryck

Populär designmugg från Sagaform med blank finish.

De färgglada varianterna av denna mugg har tyvärr utgått sedan 2016.
25cl
98mm
81mm

Trygg beställning

Alltid komplett korrektur med exakta mått och övriga uppgifter.

Vi genomför ingenting som medför kostnader utöver hemsidans totalpriser utan meddelande till och godkännande från er i förhand.

Med undantag för ev. överenskomna merkostnader är en beställning hos oss oftast fullt avbokningsbar fram tills dess att korrektur och orderbekräftelse är godkända av er.

Om ni är osäkra på några fack-termer, eller om något annat är oklart, maila eller ring oss för snabb hjälp. Vi kan vår bransch utan och innan så att ni slipper.

Unika möjligheter

Vi har flera möjligheter för tryck på muggar än de som vanligtvis finns att välja på för varje muggmodell. Vi legotrycker alla muggar efter behov, av antingen trycktekniska eller tidsmässiga skäl. Om er beställning kan ‘förbättras’ med någon av våra alternativa tryckmetoder föreslår vi ofta detta i respons till er beställning.

Priser

Alla priser är exkl. moms 25%, om inte annat anges. Priser inkluderar allt – kostnader för valt tryck (1-färg som standard) samt alla övriga kostnader. Det enda undantaget för detta är om en mörk mugg ska tryckas med tampo-tryck, eftersom trycket då (oftast) måste appliceras en extra gång för att få ordentlig täckning. Muggar där detta är aktuellt har en text under tryckvalet som visar en ungefärlig extrakostnad.

Observera att priser endast gäller vid direkt beställning via hemsidan.

Artiklar

Vi försöker att hålla sortimentet någorlunda medelstort, så att det inte blir för svårt att hålla fräscht och aktuellt. Utöver hemsidans artiklar kan vi leverera ett stort ghostwriter antal övriga muggar, och även besläktade artiklar som tallrikar med tryck, glas och porslinsvaror med tryck, serveringsbrickor med tryck, samt naturligtvis allt övrigt under CEBA’s breda sortiment. Hör gärna av er med en förfrågan!

Bilder

Några av bilderna på hemsidan kommer från våra leverantörer och överensstämmer inte alltid i färg med verkligheten. Vi arbetar aktivt med att ta fram bättre, mer korrekta och verklighetstrogna bilder (våra egna foton förses med vattenmärke), men måste reservera oss för färgskillnader som kan finnas.

Prover på muggar utan tryck

Vill ni se prov på mugg innan beställning så ordnar vi detta.
Vi bjuder på muggen/muggarna, men måste ta ut en avgift på 100:- + moms för frakt och hantering. Vi kan även skicka prov på flera muggar vid förfrågan (mot samma eller liknande kostnad), samt prov på mugg med tryck (offert).

Hållbarhet för tryck

Standardtryck, det som ingår i priserna på hemsidan, sker med tampo- eller screentryck, med normal UV-härdad screentryckfärg. Vid normal hantering håller detta tryck i flera år och med vissa försiktighetsåtgärder kan trycket förbli som nytt. Undvik t.ex onödig friktion på trycket såsom handdiskning med borste, stålull eller grov disksvamp. Vid diskning i maskin – placera muggarna så att trycket inte vidrör något under diskning.

Transfertryck (offert) sker med keramiska färger, vilket är att rekommendera om muggarna ska diskas i industridiskmaskin. Keramiska tryckfärger håller lika länge som muggen, de blir en integrerad del av ytan. Vissa muggar kan även screentryckas med keramiska färger mot en extrakostnad, vilket kan vara en billigare lösning än att byta upp till transfer. En nackdel med keramiska färger är att de i vissa fall inte täcker bra på mörkt underlag, samt att bl.a magenta-rika färger (t.ex vissa röda, lila och rosa färger) kan vara svåra eller omöjliga att få till.

Beställning

Beställning sker enkelt via hemsidan, men vi hjälper gärna till om ni hellre vill beställa via mail eller telefon. Vi tar emot ditt samtal på kontorstid, 8.00 – 17.00 vardagar. Om ingen svarar eller det är upptaget – skicka ett mail!

Tryckunderlag / original

Vi är en av ytterst få leverantörer som kan hantera nästan alla typer av tryckunderlag utan ytterligare kostnad. Vi kräver alltså inte en tryckanpassad logo för att kunna hantera er order, men det underlättar och snabbar naturligtvis upp produktionen. Vi ser helst att ni skickar en vektoriserad .EPS, .AI eller .PDF för att säkerställa att vi har ett så bra underlag som möjligt och för snabbast möjliga hantering, men det är alltså inte nödvändigt.

Vektorisering av format såsom .JPG, .TIF, .PSD, eller anpassning från underlag till tidigare tryckta produkter, brukar vi klara av utan några merkostnader. Rent generellt kan man säga att så länge som underlaget är tillräckligt detaljerat så kan vi reproducera det i ett tryckbart skick.
Om tryckunderlaget skulle visa sig behöva mer ingående hantering, eller om det av någon anledning inte fungerar alls, kontaktar vi er snarast med förslag till lösningar. Inga kostnader kommer att påföras om inte köparen/kunden bekräftat kostnaden.
Om ni är osäkra, skicka det underlag ni har helt enkelt så kommenterar vi.

OBS! Kunden ansvarar för att insänt material (original) är korrekta. Kontrollera gärna att den logotype och de tryckfärger ni tillhandahåller är de nyaste/senaste och i övrigt korrekta. Om ni har ett flertal logotyper i tryckfärdigt format (t.ex. AI eller EPS) som ni inte kan öppna och kontrollera, skicka allihop så kan vi ta fram enkla förhandsvisningar så att ni kan välja.

Rätten att få nyttja inskickade underlag kan inte vi ansvara för, utan där ligger ansvaret helt på den som skickar in underlaget att det inte inkräktar på tredje part. Om mottaget tryckunderlag innehåller material som uppenbart är skyddat av tredje parts upphovsrätt måste dokumenterade licens-/reproduktions-rättigheter bifogas.

Korrektur och orderbekräftelse

Efter beställning återkommer vi inom 24 timmar med ett korrektur och en orderbekräftelse. Vi inväntar OK eller synpunkter på dessa snarast möjligt. Om något inte stämmer kan ni nu återkomma med ändringar, både vad gäller trycket och själva beställningen. Alla ändringar av korrektur, storlek, färg m.m. är utan ytterligare kostnad, förutom totalt byte av motiv/logotype från det som skickats vid beställning.

Order kan i detta läge (innan godkännande) avbokas helt, med undantag för pappersmuggar. Vid avbokning av order på pappersmuggar där korrektur tagits fram, eller order som innefattar övriga överenskomna merkostnader för originalhantering faktureras dessa (vanligen 650.- + moms). Vid avbokning av normal order arkiveras material för ev. framtida order.

Leveransdatum på orderbekräftelsen sätts manuellt vid beställning baserat på inväntad respons/godkännande inom 1-2 dagar (med undantag för express-ordrar där svar kan behövas omgående). Faktiskt leveransdatum kan skjutas framåt beroende på hur lång tid processen tar.

Utebliven respons

Vid utebliven orderbekräftelse/korrektur från oss (efter ca 48h), kontakta oss via mail eller telefon för att undvika fördröjningar!

Produktion och leverans

Efter godkännande av korrektur sker produktion och sedan leverans till er angedda adress. Leveranstid (vanligen 2-3 veckor) väljs vid beställning. Vid expressorder, eller order där ni behöver muggarna ett exakt datum – ange gärna datum vid beställning!

Frakt

Fri frakt gäller leverans till en leveransadress i Sverige. För flera leveransadresser, eller övriga destinationer, tillkommer frakt till självkostnadspris.

Reklamation

Vi garanterar leverans av felfria muggar med specifikationer och utseende enligt godkänd orderbekräftelse och korrektur. Om levererade muggar avviker från dessa, kontakta oss snarast så levererar vi nya snabbt och utan ytterligare kostnader. Felaktiga muggar måste returneras till fullo innan nya produceras, inga prisjusteringar eller rabatter är möjliga.

Om ni beställt fel, och ändå godkänt korrektur och orderbekräftelse, så kan vi tyvärr inte medge en reklamation. Vi gör vårt bästa för att kontrollera alla misstag som kan ske i en beställning, och dubbelkollar dessa om vi misstänker att ni beställt fel.

Ångerrätt

Ångerrätt/bytesrätt/öppet köp för privatpersoner medges ej, i enlighet med undantag för specialanpassade produkter i Distansavtalslagen.

Betalning

Företag betalar via faktura 20 dagar, eller förskottsfaktura med 2% kontantrabatt. Om förskottsfaktura önskas måste detta meddelas innan leverans, annars faktureras order vid leverans. Kommun, landsting, rikstäckande organisationer betalar via faktura 30 dagar. Privatperson betalar alltid via förskottsfaktura. Om andra betalningsvarianter önskas, kontakta oss innan beställning så kan vi se vad som är möjligt.

Saknar du något?

Vårt mål är att ReklamMuggen.se ska bli så komplett och användbar som möjligt. Om ni saknar någon generell information eller om ni är ute efter en speciell mugg ni köpt tidigare som inte finns här, hör av er! Vi uppdaterar hemsidan och lägger till muggar väldigt ofta, i respons till våra kunders feedback.

Ställ en fråga / Lämna en förfrågan

Din förfrågan kommer ej att publiceras, utan besvaras via angiven e-postadress inom kort!
Obligatoriska fält är markerade med *

*
*